miércoles, 29 de agosto de 2007

FeLiCiTaTs!!!!!!


i avui també toca... felicitar a RAMON!!!!

avui 29 d'agost Ramon fa anys, així que... MOLTES FELICITATS amorsitoooo!!!

i aprofitem també pq lo divendres és lo seu sant, FELICITATS dos vegades, una per avançat!


FFFEEEELLLLIIIICCCIIIITTTAAAATTTTSSSSS!!!!!
mmmmmmmuuuuaaaaaaaaa!!!

Festa piscinaaaa







Ja portem uns quants anys que a l'estiu fem una festa a casa nostra de Tarragona, la festa la fem sol les noies, sense mariditos, novios... és a dir, res de mascles, solo nosotras!!! ens ho passem pipa, i el tema està en que cada any la repetim.

L'hem batejat com la festa piscina, pq el primer any va ser un desmadre, ens vam passar tota la nit dins de la piscina fent animalades, la veritat que com el primer any, cap!! Qualsevol dia us faig una entrada amb fotos de altres anys, n'hi ha que no es poden publicar, jejejeeee...

Aquesta vegada la festa piscina la vam fer fa una setmana, ho vam haver de fer entre setmana pq ara amb mi a la Xina, és més difícil que puguem estar totes, i aquest cop, tot i fent-ho així... el dia de la festuki.. algunes no van poder venir, però bé, les que hi vam ser, ens ho vam passar de conya!l'únic que la temperatura no va acompanyar gaire i no hi va haver piscina, vam decidir sortir de festa per salou.

Resum de l' estada per les nostres terres

El més d'agost ja s'acaba i Shanghai ja ens espera, dissabte ja agafem maletes i marxem cap a casa, pq ara a Shanghai és on hi tenim la nostra primera residència, així que l'hem de considerar la nostra casa, sobretot pq allí tenim tota la roba, sabates, objectes personals,... jejejejeee..

Aquest cop agafem l'avió acompanyadets, bé, més acompanyats que els altres viatges, venen uns amics, molts de valtres ja sabeu qui son, i per qui no ho sap, doncs... sorpresa!! quan estem allí ja us ho revelarem!! ens fa molta ilu que vinguin, amb ells ens ho passem molt i molt bé, així que segur que disfrutarem molt, ja us ho anirem contant...


[[FeStEs]]

Ja hem passat unes altres festes, i ara toca fer un recordatori fotogràfic d'aquests dies, la veritat és que ens ho hem passat molt bé, i tot un record! pq hem anat als xofars tres de les cinc nits de festes, no és normal amb mi, la gent que em coneix ja sap el perque, ei.. de bon rollo.

Festa del riu




Festa de les Pisicines amb el Pol



A l'Escala






Soparet a casa Begoña. Tots els anys per festes fem un sopar totes les nines, una excusa per estar tots junts.



A la pista..




Als Xofars!




jueves, 9 de agosto de 2007

Moments malencòlics

És el primer cop que escrit en aquest “nostre” blog. Els que em coneixeu sabeu perfectament que sóc poc donat a expressar sentiments així com així.
Bé, doncs vull des d’aquesta pàgina retre un homenatge a persones que ja no hi són però també a d’altres que si hi són i que ho són tot per a mi.
Demà, si tot va bé, agafaré un avió que em portarà, via Paris, a Catalunya. Fa més de cinc mesos que no he trepitjat la nostra terra, i en tinc moltes ganes. Tot i així les coses han canviat molt des de que vaig marxar. Se’m farà molt estrany no poder verue a la meva “tieta” Donisa, l’estimava molt i ella a mi. El estar lluny m’ha portat molts records que volia oblidar, pel tipus i per l’època en què s’ha donat. Però sembla que el destí vulgui que no pugui recordar la meva mare com el que va ser i no en els seus dies finals. Estic malencònic perquè demà farà 20 anys que va morir el meu pare, i tots els records i succesos i l’ànsia de voler arribar ja a Flix, fan que els meus sentiments floreixin de forma no normal.
Tot i així, vull des d’aquí retre un homenatge al qui ha sabut ser el millor pare del món. Estic vivint i treballant a la Xina, una experiència inoblidable i impressionant, he pogut tenir els millors estudis que he volgut, viatjar, aprendre,....i tot és gràcies a aquell que fa vint anys amb un fill i un altre en camí ,es va fer càrrer d’un marrec mal carat de 12 d’anys i l’ha portat on és ara amb paciència, mà ferma i sobretot amb amor. Des de Xina, i amb moltes ganes de veure’t i de donar-te la més forta abraçada del món: GRÀCIES MANO, i per suposat també moltes gràcies Fineta, és una sort que pocs poden dir el haver tingut dos mares al mateix temps.

lunes, 6 de agosto de 2007

A l'agost... cap a casa!

Avui fa una setmana que estic a Catalunya, he estat entre Flix i Tarragona. El motiu? doncs el meu color de pell, vaig venir de Shanghai més blanca que el paper, no recordava un estiu amb aquesta blancor al damunt!

A Shanghai també tenim piscina i sol, però per davall de Lorenzo hi ha una capa de contaminació que no deixa que t'agafi! Bueno... deixem córre aquest tema, la qüestió és que ja estic aquí i amb ganes de passar un bon agost amb els meus. I de que vingui Ramon, que això serà aquest dissabte, apunt per les festes majors!






INGRID

El 9 de juliol ens va arribar la primera okupa a Shanghai, aquesta va ser la INGRID!!!! ens ho vam passar de conya, sobretot jo, de tenir-la a Xina amb mi i poder ensanyar-li la meva nova city i lo bé que estem.

Us deixo unes quantes fotos, aquí no en tinc gaires pq les tinc a Shanghai.