sábado, 29 de septiembre de 2007

Disco AtiCa - Shanghai





JAJAJAJAAA...!!!

Miran per internet hem trobat aquestes fotos d'una de les nits que vam sortir de marxa per Shanghai amb Sonia i Xavi.

La sorpresa ha estat aquesta, fotos nostres a una de les discos més importants de la ciutat, a... AtiCa!!

jueves, 13 de septiembre de 2007

FeLiCiTaTs !!!!!


Són aquests els moments en els quals, tot i estar molt bé a la Xina, un sent una mica de nostàlgia i enyorança. Els moments quan els teus tenen dates importants que celebrar i en els que t’agradaria estar amb ells, però la vida porta aquestes coses i no s’hi pot fer res més, i així creiem que el millor homenatge que podem fer és divulgar-ho al lloc on menys fronteres hi ha, la xarxa.
Per tant, i en un dia tan especial, volem Fina que sàpiguis que des de la Xina t’envien les millors felicitacions de tot cor i amb una certa enyorança de no poder celebrar-ho amb tu.

Moltes felicitats Fineta, perquè avui i tot el món ho sàpigui Fineta fa 50 anys, i desitjant que en pugui fer 50 més i que es mantingui igual de bé i tingui cura del seus cunyats xinesos com ho està fent.

Un petonàs i felicitats de tot corrrrrrrr.

SoNiA i XaVi

Avui 13 de setembre han marxat els okupes que teniem a casa, Xavi i Sonia, ens ha fet molta peneta però és que tot lo bo s'acaba... Ens ho hem passat genial, ja des de Paris les coses van començar a sortir de perles. Us explico:

En el moment de fer l'embarc ens informem que ens havien fet un upgrate als quatre a bussines, no ens ho podiem creure!!! als quatreeeee!!! ens vam alegrar tant que la gent que teniem pel voltant ens mirava amb una cara... però imagineu les nostres cares pq ni se'ns havia passat pel cap pensar amb poder viatjar els quatre junts amb bussines!! Ja no cal que us expliqui com va anar el viatge.. vam dormir tot el vol i més que ens hi haguessin deixat, les 11 hores van passar "volant".

La veritat és que hem estat superbé, hem rigut, hem cantat, hem plorat (de riure), hem caminat molt, hem ballat, hem fet cabrejar a Ramon, incordiat a Xavi, hem fet centenars de fotos, però lo millor de tot és que ens ho hem passat de conya.

Ara ja torna tot a la normalitat per a naltres aquí Shanghai, encara que la setmana que ve sóc jo (Sònia) qui agafo l'avió per tornar a Catalunya, ja veieu... semblarà que no hagués marxat de quan vaig venir al juliol, però sí, hem estat 13 dies molt ben acompanyats.

Xavi i Sonia, gràcies per voler compartir la nostra experiència amb els xinos, hem estat molt bé amb vosaltres, i sabeu que teniu les portes obertes per venir les vegades que vulgueu. Ara us deixo unes quantes fotos pel record.




Jajajajajaaa....




Aniversari de Sonia Corbella







De festa a l'Atica



Sonia's damunt de la barra del Zapata's

viernes, 7 de septiembre de 2007

TiTiS!!!! FeLiCiTaTs!!!!


Avui estem de festa doble, avui és l'aniversari de dues persones molt importants per a naltres, JOANA i SONIA.

** JoAnA **



Fa 30 anys!!! i m'agradaria molt estar a Flix per poder-ho celebrar, i donar-li mils de besitos i una abraçada moooolt forta, però la vida és així paqui! ...i m'hauré d'esperar dos setmanetes.
Res Joana, ja saps que et considero MOLT bona amiga i una bellíssima persona, ets una amiga per sempre, i malgrat la distància continues sent una de les millors per a mi. Ja veus... sembla fàcil descriure a una amiga, i això que de qualitats no te'n falten.
Que Ramon i jo t'estimem moltíssim i tu ja ho saps.
Ja tens 30 anys i desde sempre que hem estat juntes, hem viscut moments molt bonics e inolvidables, i esperem continuar vivint-ne més.
F E L I C I T A T S ! ! !


** SoNiA **



I a tu monineta meua... que amb tu estic tenin el privilegi de compartir la meua vida xinesa (i ara durant uns dies tb és la teua), i damunt avui és lo teu cumple!! Ramon, Xavi i jo hem intentat que sigui un dia doblement especial i diferent, espero que ho haguem aconseguit encara que ens ha fallat el pato pekin :)
Res, que dir-te... que no hi ha moments a la meua vida que no surtis tu pel mig, ens hem fet grans juntes i la veritat és que estic superbé amb tu, millor dit, els quatre ens ho passem genial sempre. Ets una amiga 10 i t'estimo molt, ja ho saps. Jo a la Xina i tu per Catalunya i ningú ho diria, contacte a saco, millor no ho podiem fer! Molts besitos i...
F E L I C I T A T S ! ! !