martes, 23 de octubre de 2007

CuRioSiTaTs



Potser que actualitzi, no?? això d'estar tants dies per Catalunya fa que no tinguem massa temps per estar davant del pc, encara que els meus pares pensin el contrari :)

Tenim diverses entrades a mitges i si no ens hi posem, no les publicarem mai, així que... "manos a la obra!"

Observeu aquestes imatges, son xinades que de vegades no es poden deixar escapar, lo problema és que no sempre portes la càmara apunt.

La primera foto del collage és un wc públic, curiós... no te porta, pels homes cap problema ja que ho fan d'esquena, però i les dones??

El primer que a mi, la Sònia, em va cridar l'atenció quan vaig arribar a Shanghai, era la manera d'estendre que tenen, una canya de bambú o un pal ben rovellat penjat de la finestra..., o al mig de la vorera amb penjadors. De vegades, lliguen una corda d'arbre a arbre i allí hi posen les calces, "gallumbos" i sostenidors penjats, com si fos tan normal, aquí ho és!

Mira que naltres passem del ruc i del toro aquest, però trobar pels carrers de la ciutat, un cotxe amb el ruc català ens va fer molt il·lusió.

No ens pregunteu el perquè, però la primeva vegada que vam anar al Friday's i vam veure als cambrers "vestits del Flix", ens va venir Albert Mani al cap.

L'última foto és una noia a ple mes d'agost amb "calentadors" als peus!! No sé si sabeu que a l'estiu aquí fa més calor que a Flix, i amb un 85% d'humitat, "casi res".

* * * * * * * *

Aquesta primavera quan miràvem de canviar-nos de casa, vam veure de tot i més, i lo més heavy va ser els interruptors aquests, TOTAL!!



Enmig de l'elegància i el modernisme d'aquesta ciutat, també hi ha molta pobresa, amb Sònia i Xavi vam entrar a una casa típica xinesa, jo ja feia uns mesos hi havia estat i com era fosc no vaig poder fer fotos, però aquest cop no vaig perdre l'portunitat.