martes, 25 de marzo de 2008

La Setmana Santa de Flix desde Xina




És dur està tan lluny durant la Setmana Santa, la veritat és que m’agradaria haver pogut estar a Flix, sobretot perquè la Sònia era allí, però bé la feina és la feina i la Xina és un país laic i durant la Setmana Santa a treballar.
Però no us penseu, he seguit els esdeveniments, i no només això sinó que els he fet seguir-los també als xinesos i sobretot els he ensenyat que és Flix, almenys a Setmana Santa.
A sobre els vaig fer dinar tard als pobres xinesos (les 15:00 quan ells dinen a les 12:00, els vaig fer mirar la “professó” de les creus, que per a vosaltres era a les 8:00 però jo ja feia hores que rondava). Aquí us deixo una imatge del moment.
Per cert, he trobat en falta una cosa, poder veure el diumenge de la mona l'exhibició dels Armats, faltava la web cam a la plaça del mercat!!

martes, 4 de marzo de 2008

Arriba MAHOU a Xina!!

A mi la cervesa no m'agrada, però fa il·lusió saber que ara es comença a vendre per la Xina una cervesa del país, a nosaltres els catalans, ens faria més gràcia que fos l'Estrella Damm, però bé... no es pot demanar tot!