miércoles, 21 de mayo de 2008

C.P. Flix

Enhorabona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Com diria un que sabem: “me llena de orgullo y satisfacción” però jo afegeixo ser de Flix, i ser soci del C.P. Flix i veure que no estem morts i que no cal marxar a cap capital comarcal per aconseguir triomfs.

Des de la llunyania, i amb tot l’orgull del món: ENHORABONA A L’EQUIP ALEVÍ DEL C.P. FLIX PEL SEUS CONTINUS TRIOMFS. Enhorabona a tots els jugadors, als tècnics i a tota la junta directiva, moltes felicitats i moltes gràcies per mantenir viva la flama i els èxits del C.P. Flix.

lunes, 19 de mayo de 2008

L'actualitat a Xina

Jo alguns cops, molts, parlo malament dels xinesos, la veritat, treuen de pollaguera a qualsevol, i ja sabeu la paciència que jo tinc(molta), però bé una cosa no treu l'altra.

Necessiten ajut ara mateix, i crec que entre tots podem. JO ja he cooperat,com he pogut, la veritat m'ha faltat poc per deixar-ho tot i agafar un avió cap a Chengdu per ajudar-los, però fredament he pensat que no puc, no he estat prou solidari, però he intentat netejar la meva conciència amb diners que he aportat.

Jo, que sabeu que sempre dic que els xinesos són uns egoistes i només pensen en ells, i són capaços de veure algú caure i no ajudar-lo i a sobreriure (Sònia ho pot dir), doncs jo que ho sé m'he quedat parat ara de tot el que han fet, de com la gent s'ha mogut, com els xinesos han abadonat bodes, feines, etc....i en massa, i amb els seus medis (pocs alguns cops)s'han posat a treballar.

Tenen moltes coses a millorar, està clar però ara ens necessiten, per tant, si us plau intenteu ajudar com pugueu des de el vostre país.

I per cert, escampeu també això pel món, igual que es fa quan es parla de la seva pena de mort o del tracte amb el Tibet, etc.... és a dir demostrem que són tan civilitzats a occident, no només reclamant als pobres o dèbils.

Vull donar les gràcies a totes aquelles persones que s'han interessat per mi amb tot aquests tema, que m'han trucat a mi personalment, que han trucat a la Sònia o a la resta de la família. Un altre cop, gràcies a tots pel vostre interés.



Una abraçada desde Shanghai.

lunes, 12 de mayo de 2008

Moto GP'08 a Shanghai

Un any més he pogut disfrutar de la cursa a Shanghai, aquest any ha estat passada per aigua.









Un mini video.

viernes, 2 de mayo de 2008

Teniu raó, hem d'actualitzar.

La Sònia porta molts dies per catalunya i això fa que no tinguem massa cosa per contar-vos de la Xina, ara ja queda menys per a que torni i esperem poder actualitzar aviat amb les nostres historietes.


Molts petons per tothom i fins aviat!!