miércoles, 11 de julio de 2007

EnHoRaBoNa OcSaDi !!!!!!



Aquest cop volem felicitar a l'equip guanyador de les 24 hores de futbol sala celebrades enguany a Flix, OCSADI. Encara que a molts mal pesi, (no entenc el perquè) Ocsadi, és el tercer any consecutiu que s'emporta el trofeu.

OCSADI, un equip format per jugador de la vila i de fora vila, com molts d'altres. És un equip jove amb ganes de passar una bona estona i deixar veure un bon futbol.

Enhorabona a Ocsadi i enhorabona a Gerard Prunera. Besitos per tots.

És el nostre segon any que no podem veure i viure les 24 hores de Flix, i la veritat és que ens fa molta peneta no poder estar al pavelló un dia com aquest, ja sigui per estar radere la barra o sentats un ratet a les grades mirant algún partit que altre. Acabavem agotats, però ens ho passavem molt i molt bé, esperem que si no és l'any que ve, que pugui ser aviat que puguem estar a Flix unes 24 hores.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

rabia,no,no es la palabra adecuada,es la prepotencia d'alguns jugadors de l'equip,que es creuen maradones,i no pasen de figos,es a dir mercenaris del futbol d'anar per casa,i que si tan bons fosen,no jugarien a regional....petons.

Anónimo dijo...

Eoooo, que necesito que m'ajudis. Que nomes et puc deixar comentaris aqui. No se que he fet??? Socorro!!!!

ANNA DE LA VILA.

Anónimo dijo...

Uala!! que guai al redera de la foto dels jugador hi ha propaganda de la fleca margalef. Que xuli!!

Aquests de Flix aprofiteu qualsevol moment per donar-vos a coneixer!!! (jejejeje).

ANNA DE LA VILA.

Anónimo dijo...

"TONTERIA, és la paraula més adequada pel teu comentari. De Maradona's i Figo's a tots els equips n'hi ha, i de jugadors a regional a patades. Així que, ENVEJA és l'altra paraula adequada per dir el que tu sents." PETONS.

Anónimo dijo...

FELICIDADES OCSADI, DE MANCHI ARGENTINA. HE JUGADO EN EL AÑO 99 EN ESE EQUIPO. LOS RECUERDO CON CARIÑO Y ESPERO COMUNICARNOS PRONTO

Anónimo dijo...

FELICIDADES DESDE ARGENTINA, MANCHI QUE HA JUGADO EN ESE EQUIPO EN EL AÑO 1999, LOS RECUERDO CON CARIÑO Y ESPERO COMUNICARNOS PRONTO. FELICITACIONES CAMPEONES...
A LOS HINCHAS DE BOCA DE FLIX UN ABRAZO GRANDE. MARADONA SIGUE SIENDO AZUL Y ORO.

Anónimo dijo...

Manchi!

desde Flix también se te recuerda, fueron momentos muy buenos contigo.

El equipo te manda un abrazo muy fuerte, grácias por todo.

ocsadi