miércoles, 29 de agosto de 2007

Festa piscinaaaa







Ja portem uns quants anys que a l'estiu fem una festa a casa nostra de Tarragona, la festa la fem sol les noies, sense mariditos, novios... és a dir, res de mascles, solo nosotras!!! ens ho passem pipa, i el tema està en que cada any la repetim.

L'hem batejat com la festa piscina, pq el primer any va ser un desmadre, ens vam passar tota la nit dins de la piscina fent animalades, la veritat que com el primer any, cap!! Qualsevol dia us faig una entrada amb fotos de altres anys, n'hi ha que no es poden publicar, jejejeeee...

Aquesta vegada la festa piscina la vam fer fa una setmana, ho vam haver de fer entre setmana pq ara amb mi a la Xina, és més difícil que puguem estar totes, i aquest cop, tot i fent-ho així... el dia de la festuki.. algunes no van poder venir, però bé, les que hi vam ser, ens ho vam passar de conya!l'únic que la temperatura no va acompanyar gaire i no hi va haver piscina, vam decidir sortir de festa per salou.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Molt bé, no?? pendones!! esta molt bé almenys una vegada a l'any trobar-se pq sino amb la feina, la vida cutidiana i tot l'etc... no et veuries amb les amigues.

Molts besitos i fins aviat!!!

ANNA DE LA VILA.

Anónimo dijo...

Ja feu bé!!!!!

ANNA DE LA VILA.