miércoles, 29 de agosto de 2007

Resum de l' estada per les nostres terres

El més d'agost ja s'acaba i Shanghai ja ens espera, dissabte ja agafem maletes i marxem cap a casa, pq ara a Shanghai és on hi tenim la nostra primera residència, així que l'hem de considerar la nostra casa, sobretot pq allí tenim tota la roba, sabates, objectes personals,... jejejejeee..

Aquest cop agafem l'avió acompanyadets, bé, més acompanyats que els altres viatges, venen uns amics, molts de valtres ja sabeu qui son, i per qui no ho sap, doncs... sorpresa!! quan estem allí ja us ho revelarem!! ens fa molta ilu que vinguin, amb ells ens ho passem molt i molt bé, així que segur que disfrutarem molt, ja us ho anirem contant...


[[FeStEs]]

Ja hem passat unes altres festes, i ara toca fer un recordatori fotogràfic d'aquests dies, la veritat és que ens ho hem passat molt bé, i tot un record! pq hem anat als xofars tres de les cinc nits de festes, no és normal amb mi, la gent que em coneix ja sap el perque, ei.. de bon rollo.

Festa del riu




Festa de les Pisicines amb el Pol



A l'Escala






Soparet a casa Begoña. Tots els anys per festes fem un sopar totes les nines, una excusa per estar tots junts.



A la pista..




Als Xofars!




1 comentario:

Anónimo dijo...

Eoooo!! Pues si! és ben veritat que a "l'estiu tota cuca viu". Les festetes dels poblets són una canya. Jo aqui a la vila també ens vam passar uns dies de conya. Despres quan penses en lo llarg que es l'hivern i que sempre tens d'anar de disco, "es un pal".
Però bueno la qüestió es que l'any cabe tornem anar de festeta i que et tornis a trobar a tots els teus. És guai, em poso trista de pensar que ara bé l'hivern!! jolines!!

ANNA DE LA VILA.