jueves, 13 de septiembre de 2007

FeLiCiTaTs !!!!!


Són aquests els moments en els quals, tot i estar molt bé a la Xina, un sent una mica de nostàlgia i enyorança. Els moments quan els teus tenen dates importants que celebrar i en els que t’agradaria estar amb ells, però la vida porta aquestes coses i no s’hi pot fer res més, i així creiem que el millor homenatge que podem fer és divulgar-ho al lloc on menys fronteres hi ha, la xarxa.
Per tant, i en un dia tan especial, volem Fina que sàpiguis que des de la Xina t’envien les millors felicitacions de tot cor i amb una certa enyorança de no poder celebrar-ho amb tu.

Moltes felicitats Fineta, perquè avui i tot el món ho sàpigui Fineta fa 50 anys, i desitjant que en pugui fer 50 més i que es mantingui igual de bé i tingui cura del seus cunyats xinesos com ho està fent.

Un petonàs i felicitats de tot corrrrrrrr.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

moltes grasies fineta

Anónimo dijo...

molts besitos de la vostra cuñada

Anónimo dijo...

No ve a cuento, pero com està el tema del tifó?? http://www.swissinfo.org/spa/internacional/agencias/detail/Evacuaciones_en_Shangh_i_al_acercarse_un_tif_n_a_China.html?siteSect=143&sid=8227033&cKey=1190093195000&ty=ti

Estes coses al poble no passen!!

Anónimo dijo...

http://www.swissinfo.org/spa/internacional/agencias/detail/Evacuaciones_en_Shangh_i_al_acercarse_un_tif_n_a_China.html?siteSect=143&sid=8227033&cKey=1190093195000&ty=ti
Això volia dir, es que ha sortit tallat...

Sònia i Ramon dijo...

Hola flixanco que xafardeja els blogs.. gràcies per la informació..

el dimarts 18 per la tarda es va sentir a dir lo del tifó, però la veritat que, el temporal no tenia res a veure amb les notícies que corríen, just aquest dia per la nit, jo agafava un avió per venir a catalunya, i vaig poder sortir amb tranquilitat, l'endemà la cosa estava calmada tot i que van cancel·lar els vols per seguretat.
Shanghai és una ciutat molt i molt gran, podeu estar tots tranquils pq nosaltres vivim a l'altra punta de shanghai, és a dir, Ramon q està allí i casi ni s'ha enterat.

sÒNIA