jueves, 13 de septiembre de 2007

SoNiA i XaVi

Avui 13 de setembre han marxat els okupes que teniem a casa, Xavi i Sonia, ens ha fet molta peneta però és que tot lo bo s'acaba... Ens ho hem passat genial, ja des de Paris les coses van començar a sortir de perles. Us explico:

En el moment de fer l'embarc ens informem que ens havien fet un upgrate als quatre a bussines, no ens ho podiem creure!!! als quatreeeee!!! ens vam alegrar tant que la gent que teniem pel voltant ens mirava amb una cara... però imagineu les nostres cares pq ni se'ns havia passat pel cap pensar amb poder viatjar els quatre junts amb bussines!! Ja no cal que us expliqui com va anar el viatge.. vam dormir tot el vol i més que ens hi haguessin deixat, les 11 hores van passar "volant".

La veritat és que hem estat superbé, hem rigut, hem cantat, hem plorat (de riure), hem caminat molt, hem ballat, hem fet cabrejar a Ramon, incordiat a Xavi, hem fet centenars de fotos, però lo millor de tot és que ens ho hem passat de conya.

Ara ja torna tot a la normalitat per a naltres aquí Shanghai, encara que la setmana que ve sóc jo (Sònia) qui agafo l'avió per tornar a Catalunya, ja veieu... semblarà que no hagués marxat de quan vaig venir al juliol, però sí, hem estat 13 dies molt ben acompanyats.

Xavi i Sonia, gràcies per voler compartir la nostra experiència amb els xinos, hem estat molt bé amb vosaltres, i sabeu que teniu les portes obertes per venir les vegades que vulgueu. Ara us deixo unes quantes fotos pel record.




Jajajajajaaa....




Aniversari de Sonia Corbella







De festa a l'Atica



Sonia's damunt de la barra del Zapata's

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Jolines!! aquest blog em fa molta enveja!! jo també vull anar a xafardejar el que passa tant lluny de casa!!!

Molts besitos i aviat ens tornarem a abraçar!!!

ANNA DE LA VILA.

Sarai dijo...

Eiii!!! Per fi he escrit! jejeje.. Ara mateix no se que he de posar, pero bueno, que ara que se que aki puc deixar comentaris ja aniré escrivint. Com va la vida per aki?? (en veritat ja ho se pq acabo de parlar en tu.. jaja)peró es per dir algo, i per a q no et keixis q no escric!! Pues eso! feu-nos un huekito per l'any q ve q naltres també volem vindre!!!
Sitos als dooooooos!!